studieencongresreizen

Studie-en congresreizen

Als professional dient u altijd up to date te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen uw vakgebied. Wat is een betere manier om deze kennis te vergaren tijdens een studiereis of bezoek aan een buitenlands congres waar alle informatie omtrent uw vakgebied samen is gepakt. Dit soort bijeenkomsten geeft u de perfecte handvatten om te netwerken met collega’s binnen uw vakgebied.

Been Here organiseert studiereizen voor welke branche dan ook. Het voordeel van een studiereis, tegenover een bijeenkomst in eigen land is duidelijk. Het vergroot uw kennis. U leert immers van succesvolle organisaties en personen in het buitenland die een gedegen track record hebben. Het verbindt mensen; u leert uw Nederlandse collega’s nog beter kennen, maar uw waardevolle buitenlandse netwerk breidt zich ook uit. U wordt met uw peers in contact gebracht; Been Here connects. Been Here organiseert niet alleen, maar duikt in uw branche en creëert een inspirerend programma die perfect uitgebalanceerd is met ‚leerstof’, netwerk mogelijkheden en sociale activiteiten. Been Here denkt mee hoe u uw tijd zo efficient mogelijk kan besteden in het buitenland. Been Here bijt zich vast in een onderwerp en laat niet meer los totdat de meest interessante en boeiende bezoeken zijn vastgelegd.

Sabine van der Horst heeft ruime ervaring opgedaan met het organiseren van congres- en studiereizen. Onder andere reizen naar de annual meeting van HIMSS, waarbij 250 Nederlanders bij elkaar komen om kennis te delen over ICT in de zorg. Ook een inspirerende congresreis naar San Diego waar het FutureMed congres plaats vond, met daar aan vast een reis naar Silicon Valley, waar onder andere Google en Stanford University zijn bezocht, heeft Sabine van der Horst georganiseerd.

Been Here helpt graag bij uw studiereizen en congresreizen

Wilt u vrijblijvend een gesprek? Bel Been Here op 06-41586937 of stuur een e-mail

Name must not be empty
Please provide a valid Email
Message should not be empty
Message sent successfully!
Oops! Something went wrong try again!