Over Been Here

Het verhaal

Been Here is een organisatiebureau dat zich focust op studiereizen, congresreizen, zakelijke evenementen en zakelijke reisservices. Been Here neemt alle zorg uit handen, zodat u zich kan focussen op de taken die voor u belangrijk zijn. Oog voor detail, transparantie, doorzettingsvermogen en een persoonlijke (altijd vrolijke) aanpak maakt Been Here uniek.

Been Here is opgericht door Sabine van der Horst. Sabine heeft een passie voor reizen en heeft daarom de hele wereld al gezien. Haar organisatorisch talent kwam aan het licht tijdens haar studie Hotelmanagement in Maastricht. Tijdens een stage bij een evenementenbureau is dit verder ontwikkeld en wist zij dat haar carriere in de organisatorische wereld zou liggen. Na ruime ervaring opgedaan te hebben in de hotelbranche is zij bij een organisatie gaan werken die studiereizen, congresreizen en evenementen organiseerde. Sabine had al snel door dat zij dit zelf beter kon en is daarom Been Here begonnen met een koffer vol ervaring. Wat is er nu beter dan je talent te combineren met je passie en hier je beroep van te maken? Daarom ziet Sabine werk nooit als een verplichting en stopt zij al haar energie in haar werk en UW opdracht.

Sabine van der Horst, Director

De persoon achter Been Here

Team

Sabine van der Horst

De werkwijze van Been Here

 • Stap1

  Het startpunt

  Voordat we aan de slag gaan, maken we kennis met elkaar. Wie is wie? Wat wilt u bereiken? En hoe kunnen we elkaar op weg helpen? Been Here zorgt van A tot Z voor uw reis of evenement, ongeacht welke vorm.

 • Stap2

  Voorstel ter inspiratie

  Been Here creëert een voorstel aan de hand van ons eerste gesprek met daarin een eerste opzet voor uw inspirerende  studie-of congresreis of evenement en zet alle kosten voor u op een rijtje. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Eerlijk en transparant. 

 • Stap3

  Afspraken maken

  Kunt u zich vinden in het voorstel? Dan gaan we afspraken maken. Wat gaan we samen doen? En wat verwachten we van elkaar. Zo gaat u goed voorbereid de samenwerking aan en komt u niet voor verrassingen te staan.

 • Stap4

  De uitvoering

  Een studiereis, zakelijke bijeenkomst of het opzetten van een zakelijke reisservice; Been Here verzorgt het complete traject voor u, van voorbereiding tot de reis zelf. In elke fase van het project hebben we regelmatig contact om de voortgang te bespreken. ­­Gestroomlijnd en helder.

 • Stap5

  Nabespreken

  Wat vonden u en uw gasten van de reis of evenement? Wat was het hoogtepunt en waar kunnen we van leren? De reis van Been Here is namelijk nooit af. Been Here streeft naar een duurzame relatie en wil u in de toekomst graag weer van dienst zijn.