Het verhaal

 Been Here is een organisatiebureau dat zich focust op studiereizen, congresreizen, incentives, zakelijke evenementen en zakelijke reisservices. Been Here neemt alle zorg uit handen, zodat u zich kan focussen op de taken die voor u belangrijk zijn. Oog voor detail, transparantie, doorzettingsvermogen en een persoonlijke (altijd vrolijke) aanpak maakt Been Here uniek.

 

De persoon achter Been Here

 Been Here is opgericht door Sabine van der Horst. Sabine heeft een passie voor reizen en heeft daarom al veel van de wereld gezien. Haar organisatorisch talent kwam aan het licht tijdens haar studie Hotelmanagement in Maastricht. Tijdens een stage bij een evenementenbureau is dit verder ontwikkeld en wist zij dat haar carriere in de organisatorische wereld zou liggen. Na ruime ervaring opgedaan te hebben in de hotelbranche is zij bij een organisatie gaan werken die studiereizen, congresreizen en evenementen organiseerde. Sabine had al snel door dat zij dit zelf beter kon en is daarom in 2014 Been Here begonnen met een koffer vol ervaring. Wat is er nu beter dan je talent te combineren met je passie en hier je beroep van te maken? Daarom ziet Sabine werk nooit als een verplichting en stopt zij al haar energie in haar werk en uw opdracht.

 

  

Been Here is lid van Garantiefonds GGTO

De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden. 

  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

  info@beenhere.nl  | Frederik Hendrikstraat 32 - 3, 1052 HV Amsterdam | KVK 60657324

Lid van: